Appartementsrecht

Zowel Sipke als Ilse heeft ruime ervaring op het gebied van het appartementsrecht en kunnen helpen bij diverse vraagstukken die binnen uw VvE spelen.

 

Met kennis van de regels voorkom je discussies

Het appartementsrecht is een ingewikkeld rechtsgebied. Het is daarom ook niet vreemd dat (besturen van) VvE’s geregeld tegen vragen aanlopen en tussen de eigenaren onderling nogal eens discussie ontstaat omdat men niet precies weet welke regels gelden binnen de VvE. Vragen als: wie betaalt wat binnen een VvE en waarom, is de Vve verantwoordelijk voor een bepaald gedeelte in een gebouw of zijn de eigenaren dat zelf, hoe komt de besluitvorming binnen een VvE tot stand en wat kan een VvE doen als een eigenaar zomaar een verbouwing uitvoert, komen vaak voor.

Door uitgebreide en ingewikkelde regelgeving die geldt voor VvE’s is het logisch dat een VvE bestuur (vaak dankbaar ingevuld door vrijwilligers) niet altijd adequaat kan inspelen op diverse vraagstukken die binnen een VvE spelen. Wat het extra lastig maakt is dat men binnen een appartementencomplex veel met elkaar te maken heeft en het dus belangrijk is om de verhoudingen goed te houden. Dat vraagt dus enerzijds om gedegen kennis en anderzijds aandacht voor de verhoudingen.

Omdat ook van een professioneel beheerder in de meeste gevallen niet gevraagd kan worden om op juridische vraagstukken in te spelen, is het belangrijk dat juridische vraagstukken kunnen worden voorgelegd aan iemand met veel ervaring op dit gebied. Zowel Sipke als Ilse heeft ruime ervaring op het gebied van het appartementsrecht en kunnen helpen bij diverse vraagstukken die binnen uw VvE spelen.

 

Haal VloerSterk als eerste over de vloer

Bel, mail of Whatsapp Jelle en Robert voor al uw vloer vragen.

Noord-Nederland (Robert) 06- 227 82 506 

Midden-Nederland (Jelle) 06- 462 24 658