Vloer laten egaliseren of uitvlakken

Onze werkzaamheden variëren van het eenvoudig aanbrengen van een laag egaline bij u thuis tot het volledig uitvlakken van grote vloeren in sportcomplexen, kantoren, fabrieken of winkels. Met als resultaat een strakke vloer.

06- 46 22 46 58

Neem gerust contact met ons via Whatsapp op over uw vloervraagstuk.

Vloer in woningen egaliseren

Heeft u een oneffen vloer in uw woning, kantoor of prakijk. VloerSterk kan deze met de hand egaliseren voor een strak resultaat.

Grote vloer egaliseren met Egaline pomp

Het egaliseren van grote vloeren doet VloerSterk met behulp van de egaline pomp. Na het aanbrengen en verdelen van de laag egaline wordt de vloer ontlucht.

Mega grote vloer egaliseren

Een grote sporthal of mega loods. Als uw grote vloer echt snel weer vlak moet dan zetten wij meerdere egaline pompen in om de klus te klaren.

Ook voor uw nieuwe vloer

Een nieuwe vloer plaatsen doen wij direct na het verwijderen of egaliseren van uw oude vloer. Dat is wel zo gemakkelijk. Daarnaast onderhouden we ook uw bestaande vloer. Voor vervolg afspraken staan we altijd klaar.

Uw oude vloer afvoeren?

Het afvoeren van verwijderde vloerbedekking kunnen wij eventueel ook voor u verzorgen. Wij regelen dan het juiste formaat afvalcontainer op uw locatie. Heeft u een eigen container op locatie dan maken we daar gebruik van.

Haal VloerSterk als eerste over de vloer

Bel, mail of Whatsapp Jelle voor al uw vloer vragen.

06- 462 24 658