Grote vloeren egaliseren met egaline pomp

Het egaliseren van grote vloeren doet VloerSterk met behulp van de egaline pomp. Na het aanbrengen en verdelen van de laag egaline wordt de vloer ontlucht met behulp een prikroller, hierdoor ontstaat een spiegelglad eindresultaat.

06- 46 22 46 58

Neem gerust contact met ons via Whatsapp op over uw vloervraagstuk.

De juiste voorbehandeling maakt een grote vloer strak

Bij VloerSterk zorgen we altijd voor de juiste voorbehandeling van uw grote vloer. Afhankelijk van de ondergrond brengen we nog een primer aan om een goeie hechting te garanderen. Zo zorgen we ervoor dat de egaline goed hecht. Eventuele scheuren of gaten in de betonnen ondervloer vullen wij eerst met een reparatiemortel.

De juiste egaline kiezen voor uw grote vloer

De meeste egaline vloeren die we aanbrengen zijn op basis van cement en hebben een droogtijd van 6 tot 12 uur. Mocht er behoefte zijn aan een dikkere laag dan maken we gebruik van egaline op gipsbasis versterkt met vezels. Met deze egalinesoort kunnen we lagen aanbrengen tot 4cm dik per keer.

Tip van Jelle

“Een strakke vloer wordt bepaald door de ondervloer. Als de ondervloer niet strak of egaal is geef je de nieuwe vloer ook weinig kans op een strak eindresultaat”.

Project: Topsport Zorg centrum – FC Groningen

Project: Scholengemeenschap – Overijssel

Haal VloerSterk als eerste over de vloer

Bel, mail of Whatsapp Jelle voor al uw vloer vragen.

06- 462 24 658