Vloer verwijder klussen

VloerSterk verwijderd elke vloer voor u. Bijna elke situatie hebben wij meegemaakt. Uw oude vloer zullen wij dus snel en netjes verwijderen zoals u mag verwachten van professionals.

06- 46 22 46 58

Neem gerust contact met ons via Whatsapp op over uw vloervraagstuk.

Tapijt verwijderen

Volledig verlijmd tapijt is moeilijk te verwijderen. Vaak blijft de onderrug of een naadvilt laag vastzitten aan de betonnen ondervloer.

Verwijderen van parketvloer

Een parketvloer is meestal volledig verlijmd aan de ondervloer. De oude parketvloer zelf verwijderen met een breekijzer wordt een lastige en lange klus.

Linoleum vloer verwijderen

Een linoleum vloer gaat lang mee, maar elke vloer moet eens vervangen worden. En laat een linoleum vloer nou vaak muurvast zitten. 

Verwijderen oude tegelvloer uit woning

Het verwijderen van uw oude natuurstenen of keramische tegelvoer in uw woning is zwaar en tijdrovend werk. Behalve voor VloerSterk.

Verwijderen van PVC stroken vloer

Een volledig verlijmde PVC stroken vloer is vaak lastig te verwijderen. Nu hoeft een PVC vloer niet zo vaak verwijderd te worden want ze gaan lang mee.

Verwijderen sportvloer gymzaal

Is de vloer van uw sporthal of gymzaal toe aan vervanging. Dan kunt u het beste VloerSterk bellen. Deze zware vloeren zijn namelijk in zijn geheel verlijmd.

Lijmlaag en naadvilt verwijderen

Als u zelf het tapijt heeft verwijderd is er een grote kans dat u blijft zitten met een lijmlaag en resten naadvilt op het beton of ondervloer.

Verwijderen oude grindvloer

Een oude grindvloer is zeer moeilijk te verwijderen. De combinatie van grind en epoxyhars die ook nog eens goed hecht aan de ondervloer zit altijd muurvast.

Rubberen vloer verwijderen

Als u zelf een volledig verlijmde rubberen vloer heeft verwijderd blijft u zetten met een lijmlaag van rubber. Om deze dikke lijmlaag van rubber zelf te…

De vloeren die wij verwijderen

VloerSterk verwijderd alle Epoxyvloeren, Siergrindvloeren, Tapijt & lijmresten, Houten vloeren, Cement dekvloeren, Tegels & plavuizen, Rubber, PVC & Sportvloeren, Losliggende egaline, Vinyl & linoleum.

Vergeet niet een container te regelen?

Het afvoeren van de verwijderde vloerbedekking kan het beste via een afvalcontainer op uw locatie. Vergeet deze niet op tijd aan te vragen. Als u een eigen aanhanger heeft dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Haal VloerSterk als eerste over de vloer

Bel, mail of Whatsapp Jelle voor al uw vloer vragen.

06- 462 24 658